Autóbérléssel kapcsolatos cikkek


Béreljen autót Budapesten!

DanDanRent-et válassza, ha személyautót vagy kisteherautót szeretne bérelni!


Autóbérlés elött sokszor körbenézünk az interneten, melyik autóbérléssel foglakozó céget válasszuk. Ilyenkor hajlamosak vagyunk a nagy autókölcsönző cégeket előnyben részesíteni. Mondván, hogy ezek a cégek nagyok, tehát megbízhatók.

De a nagy autókölcsönzéssel foglalkozó cégek hátránya, hogy nem tudnak rugalmasak lenni, a méretüknél fogva. A kisebb autóbérbeadással foglakozó vállalkozások, ezzel szemben pont a rugalmasságuknak köszönhetik az ügyfeleik egy részét.

A bérlőkkel is sokkal közvetlenebbek, személyesebbek tudnak lenni, több időt fordítanak egy ajánlat elkészítésére.

  • Autóbérlési árak kedvezőbbek
  • Rugalmasabb ügyfélkiszolgálás

Egyes, autóbérbeadással foglalkozó cégek más és más feltételeket állítanak az ügyfelekkel szemben.

Nálunk, a DanDanRent-nél nincsen eltérő feltételrendszer kialakítva, mint a törvényileg meghatározott. Az életkor, a levezetett kilométer stb.

Autókölcsönzőnk rugalmasságát jól mutatja az autóbérlés feltételrendszere is.

Az autókölcsönzés feltételeit kimondottan az ügyfeleinknek megfelelően alakítottuk ki. A legfontosabb szempont, hogy az áraink képzése is ebben a szellemben történt.

Miben más a gépkocsi bérlés ára?

Autóbérlés ára, ami napi fix díjban lett meghatározva km korláttal. A bérautóval megtehető napi kilométer is az ügyfeleink igényét tükrözi. Igyekeztünk, úgy megállapítani a megtehető napi kilométereket és a plusz kilométerekért fizetendő árat, ahogy ügyfeleinknek a legjobb.

Nálunk, a DanDanRent-nél a gépkocsi bérlés ára az bérelt napok számával csökken. Tehát, ha több napra bérel autót, a bérelt napok számával lesz olcsóbb a bérautó napi bérleti díja.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha autót vagy kisteherautót szeretne bérelni a DanDanRent-től, hogy egy megfelelő, személyre szóló ajánlatot tudjunk készíteni az Ön részére.

AUTÓBÉRLÉS BUDAPESTEN

Mikrobuszok, kisteherautók, személyautók bérlésével kepcsolatban hívjon minket!

Adatkezelés

A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Amennyiben továblép, azzal elfogadja az arra vonatkozó szabályzatunkat.