Autóbérléssel kapcsolatos cikkek


Béreljen autót Budapesten!

Miért éri meg az autóbérlés?


Autóbérlés Budapesten egyre népszerűbb megoldás, amely rövid és hosszabb bérlési időszakra szól. Az időtartam lehet akár egy vagy több nap, vagy egy hónap is. Miért szeretik a budapestiek az autóbérlést és milyen elönökkel jár a bérlés? Milyen helyzetekben döntenek a bérautó mellett?

Van, amikor valakinek azonnal nagy szüksége van egy autóra, de néhány alkalom miatt nem akar egy saját autót fenntartani. Nem akar a saját autó költségeit folyamatosan fizetni és az értékvesztést sem akarja megfizetni.

Másik alkalom, amikor sok esetben több célnak megfelelő, más típusú autóra lenne szükség. Nem mindig praktikus az egy célnak megfelelő autó.

Ilyenkor tökéletes megoldás az autókölcsönzés szolgáltatásunk.

Járműparkunkban elérhető bérelhető 7 személyes autó, mikrobusz, kisteherutó is.

Budapesten egyre nagyobb igény van a személyautók és kisteherautók bérlésekor a megbízható és minőségi szolgáltatásra.

Az autókölcsönzés előnyei:

  • Bérelt autó esetén számos kötelezettség és felelősség a gépkocsi használóját nem terheli, mert nem ő a gépkocsi tulajdonosa. A biztosítási költségek, meghibásodás vagy a gépkocsi sérülése esetén nem kell a javíttatással és az alkatrész költségekkel számolnia, nem kell a biztosítóval bajlódnia.
  • Az autókölcsönző cégünk jól karbantartott autóparkkal rendelkezik, ezért nem kell tartani az autó alkatrészeinek meghibásodásától egy hosszabb úton.
  • A kölcsönzés során mindig a célnak megfelelő autó tudjuk kibérelni. Városi használatban egy normál autót vagy nyaraláshoz egy nagyobb, több személyes mikrobuszt, áruszállításhoz egy kisteherautót bérelhetünk.

Ha nem tudjuk magunknak megengedni a hosszútávú autóbérlést vagy a saját autó fenntartását, akkor jöhet szóba az alkalmankénti, egy-egy alkalommal történő autókölcsönzés. A bérelt autóval nincsen nagy költségeink, de a bérlés esetén van kényelmi szolgáltatás és gyors ügyintézés.

Kisteherautóink bérlése cégek számára is tökéletes választás.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe kisteherautó bérléssel kapcsolatos szolgáltatásainkat! Béreljen akár egy napra is egy járművet, hogy saját időbeosztása és igénye szerint tudja elvégezni feladatát.

AUTÓBÉRLÉS BUDAPESTEN

Mikrobuszok, kisteherautók, személyautók bérlésével kepcsolatban hívjon minket!

Adatkezelés

A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Amennyiben továblép, azzal elfogadja az arra vonatkozó szabályzatunkat.