Autóbérléssel kapcsolatos cikkek


Béreljen autót Budapesten!

Báreljen kisteherautót, hogy a maga ura legyen!


A DanDanRent nem csak személyautóbérléssel foglalkozik. Bérelhető autóink között megtalálhatok személyautók, kisbuszok a kisteherautók is. Bérautó flottánk nagyobb része különböző kisteherautókból áll.

Nagyon sok esetben nem elég személyautót bérelni, ha nagyobb dolgokat szeretnénk szállítani. A kisteherautó bérlés azoknak jelent egy jó megoldást, akik maguk akarják szállítani a megvásárolt árukat, vagy a költözés során pénzt szeretnének megtakarítani az olcsóbb bérlési lehetőséggel.

Mikor érdemes kisteherautót bérelni:
Természetesen, ha ez a munkánk és a munka elvégzéséhez gyorsan kell egy kisteherautó. A mienk elromlott, nem indult el, vagy egy munkához szükséges a kisteherautót bérlése.

Ha kötözünk és pénzt szeretnénk spórolni, mert ilyenkor nem vagyunk az versenyben órabérrel, vagy csak mi magink szeretnénk kényelmesen költözni, akkor a kisteherautó bérlés a legoptimálisabb a részünkre.

De ha nem a munkánkhoz kell és nem költözünk, hanem bútort vásároltunk, vagy csak nagyobb dolgot akarunk egyszer szállítani, akkor a legjobb, és egyben olcsóbb megoldás is a kisteherautó bérlés.

Kisteherautóinkat lehet bérelni egy-két napra, de lehet több napra is. Nem kell az áruházakban elérhető, drága szállítási szolgáltatásokat igénybe venni, mert a kibérelt kisteherautóval, mi magunk tudjuk elszállítani a megvásárolt terméket az otthonunkba.

Járműparkunkban elérhető bérelhető duplakabinos kisteherutó is. Azoknak, akik többed magával szeretne szállítási munkákat elvégezni. Nem kell másik gépkocsit bérelni.

Kisteherautó bérlés a legjobb átmeneti megoldás, ha pár napra, hétre kell egy teherszállításra alkalmas jármű.

Kisteherautóink között különböző kivitelű járművek találhatók.

  • Ponyvás kivitel
  • 7 személyes duplakabinos kivitel
  • zárható dobozos kivitel
  • autószállító kivitel
  • darus kivitel.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe kisteherautó bérléssel kapcsolatos szolgáltatásainkat! Béreljen akár egy napra is egy járművet, hogy saját időbeosztása és igénye szerint tudja elvégezni feladatát.

AUTÓBÉRLÉS BUDAPESTEN

Mikrobuszok, kisteherautók, személyautók bérlésével kepcsolatban hívjon minket!

Adatkezelés

A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Amennyiben továblép, azzal elfogadja az arra vonatkozó szabályzatunkat.